Tanfolyamok

Masszázs workshop

Ez a workshop ajánlott pároknak, akik szeretnének megtanulni olyan otthon használható fogásokat, melyekkel segíteni tudnak párjuknak. Azoknak, akik otthon szeretnék családtagjaikat, barátaikat masszírozni. Azoknak, akik nem hivatásszerűen szeretnének masszírozni. Mindazoknak, akiknek gondot okoz az érintés, és szeretnének ezen változtatni. Szeretettel várlak, ha érdekel a masszázs világa, szívesen foglalkoznál vele munka mellett, de egy iskolába még nem mertél belevágni.  

Részletek >>>

Schüssler-sók gyakorlati alkalmazása arcdiagnosztikával - KEZDŐ TANFOLYAM szülőknek, terapeutáknak, kozmetikusoknak, érdeklődőknek

 

A Schüssler-féle terápia során azokat az ásványi anyagokat pótoljuk a szervezet számára, melyekből hiányt szenved. A hiánytünetek megállapítása arcdiagnosztikával történik. A terápia minden életkorban alkalmazható, mellékhatásmentes, kiegészítője lehet a hagyományos gyógyszeres kezelésnek is. Számos betegség megelőzhető, illetve a kezdeti stádiumban visszafordítható ezzel az egyszerű módszerrel. A tanfolyamon az elméleti alapok mellett rengeteg gyakorlat fogja segíteni a tanultak elmélyülését.

Időpontok: 2017. április 8-9.
2017. május 27-28.

Részletek >>>

Kinesiology-tape a családban - WORKSHOP

A kineziológiai szalag (tape) az izmok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódására használatos orvostechnikai és gyógyászati segédeszköz.

Az együtt töltött nap alatt megtanuljuk a tape ragasztási technikáit, tanulmányozzuk a főbb izomcsoportokat, és átvesszük a leggyakoribb problémák kezelési módjait. A kurzus ajánlott mindazoknak, akik szeretnének gyors, hatékony segítséget nyújtani családi és baráti körben, masszőröknek kiegészítő módszernek, sportolóknak önmaguk ragasztására probléma esetén és megelőzésként is.

Időpontok: 2017. március 12.
2017. április 23.

Részletek >>>

A Bach-virágterápia alapjai - WORKSHOP

Ha boldogabban, harmonikusabban szeretnél élni, megoldva lelki gondjaidat, legyőzve félelmeidet, ha változtatni szeretnél az élethez való hozzáállásodon, vagy ha valamely szeretted az, akinek ilyen segítséget szeretnél nyújtani, akkor ez a tanfolyam neked szól.

A kurzus során megtanulunk virágeszenciákat választani a különböző problémákra, akár magunk, akár mások számára. Betekintünk az egyes eszenciákhoz tartozó érzelmi állapotok jellemzőibe, és abba, hogy a terápia hatására milyen pozitív változásokra számíthatunk.

Időpontok: 2017. május 6.

Részletek >>>