Gyakran ismételt kérdések


1. Hol vagy megtalálható?
Budapest, XI. kerület Gazdagrét, Tűzkő utca 6. Az utcafrontról nyílik a rendelő, közvetlenül a házfalra festett 6-os szám alatt. Sárga rácsos ajtó, az ajtón a kiírás: Maitra Természtgyógyászat.

2. Megközelítés, parkolási lehetőségek
A 8E, 108E és 139-es buszokkal nagyjából egyforma távolságra van a rendelő a Telekes utca és a Gazdagréti tér megállóktól, a 153-as és 154-es buszokkal pedig a Tűzkő utca és Gazdagréti tér megállóktól. Parkolási lehetőség van a Tűzkő utcában, a környező utcákban és a Gazdagréti téren is. A parkolás mindenhol ingyenes.

3. Hogyan kell bejelentkezni hozzád?
- Telefonon, vagy sms-ben: +36208246148
- Messenger (www.facebook.com/MaitraTermeszetgyogyaszat)
- Viber (+36208246148)
- e-mail: maitra.termeszetgyogyaszat@gmail.com
Ha nem tudsz elérni, annak oka lehet, hogy munka közben nem veszem fel a telefont és az internet is ki van kapcsolva. Igyekszem mindenkit visszahívni, vagy munka után, vagy a következő nap folyamán.

4. Mennyivel korábban kell bejelentkeznem?
Ha szerencséd van, akár aznap is lehet épp egy lemondásom, de célszerűbb legalább egy héttel korábban időpontot foglalnod!

5. Milyen árban dolgozol?
Az oldalon itt találod az árakat: www.maitra.hu/arak
Ha kérdésed van, hívj vagy írj!

6. Házhoz is jössz?
Kizárólag akkor, ha mozgásképtelen személyhez kell menni és a közelben lakik. Masszázságyat nem tudok szállítani.

7. Korábban érkezem az időpontomra
Ha korábban érkezel, kérlek türelmesen várakozz, még akkor is, ha láttad az előző vendéget távozni tőlem! Vedd figyelembe, hogy két vendég között nekem is szükségem van kis pihenésre, evésre, nyugalomra. Tehát ha pl 13:00-ra van időpontod, ne kopogtass az ajtón 12:55-kor! Onnantól, hogy belépsz hozzám, maximális figyelemmel leszek feléd és jutni fog idő mindenre! Köszönöm a megértésed!

8. Késve érkezem az időpontomra
Sajnos ebben az esetben a következő vendégem terhére a kezelések időtartamát meghosszabbítani nem tudom. Mivel nem egyeztettünk korábban, a teljes kezelés árát ki kell fizetned, ilyenkor már nincs lehetőség a változtatásra.

9. Nem mondtam le időben, vagy nem mentem el a megbeszélt időpontra
Amennyiben nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, és az időpontot a kezelést megelőző 24 órával előbb nem módosítottad, akkor a kezelést ki kell fizetned!

10. Ajándékutalványom van hozzád, ami már lejárt, elfogadod?
Elfogadom, mert az, aki vette, pénzt költött az ajándékodra. A lejártuk után két hétig díjmentesen felhasználhatod. Két hét után a lejárt utalványod 2000 forintért válthatod újra.

11. Milyen masszázsok vannak nálad?
Több technikát tanultam (svéd, thai, lomi, reflexzónás, meridián), általában ezek keverékét használom személyre szabottan.

12. Milyen termékekkel dolgozol?
A kezeléseket növényi olajokkal és 100%-os tisztaságú illóolajokkal végzem. Ha bármilyen érzékenységed, allergiád van, jelezd a kezelés előtt!

13. Még nem jártam masszőrnél. Hogyan zajlik az első alkalom?
Fogsz kapni egy egészségi állapotodra vonatkozó kérdőívet, melyet kérlek, hogy tölts ki. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön, nem áll fenn olyan körülmény, amely kizárja a kezelés lehetőségét.
A masszázs előtt lehetőséged van bármit kérdezni, erre bíztatlak is, hiszen fontos, hogy ne maradjanak benned kérdések, kétségek. Én is fel fogok tenni pár kérdést, hogy meg tudjam állapítani, milyen kezelésre van leginkább szükséged. Tudnod kell, hogy titoktartással kezelek minden beszélgetést!

14. Van lehetőségem a masszázs előtt/után lezuhanyozni vagy lábat mosni?
Lábat mosni tudsz, ha szükségét érzed, zuhanyzási lehetőség viszont nincs a rendelőben! Érdemes lazább ruhában jönnöd, aminél az sem gond, ha picit olajos lesz. Az olaj könnyen kimosható a ruhából! Törölközőket és papírtörlőt fogsz kapni!

15. Szégyenlős vagyok. Vetkőzésnél, öltözésnél jelen van a masszőr?
A vetkőzésénél és öltözésnél a szobában teljesen egyedül vagy. Akkor megyek be, amikor már a masszázságyon fekszel és betakartad magad. A masszázs alatt a nem kezelt területeket letakarom.

16. Szégyellem egy bizonyos testrészemet, nem szeretném, hogy a masszőr lássa. Mit tegyek?
Beszélj nyíltan, mondd el, mik zavarnak, vagy mik azok a részek, amelyeket nem szeretnéd, hogy megérintsek!

17. Meztelenül legyek vagy alsóneműben?
A teljes ellazulás érdekében én azt szoktam javasolni, hogy semmilyen ruhát és ékszert ne viseljetek a masszázs során. Természetesen ha szeretnéd, lehetőséged van alsóneműben maradni! A tested takarása minden esetben végig megoldott!

18. Mennyire fáj a masszázs?
A masszázs célja minden esetben egy kellemes, relaxált állapot. Ettől függetlenül lehetnek érzékeny területek, pl. izomcsomók, letapadt izomzat, akupresszúrás pontok. Ha túl erősnek, vagy fájdalmasnak érzed a masszázst, azonnal szólj!

19. Mi történik, ha masszázs közben wc-re kell mennem?
Nem érdemes emiatt feszengeni, inkább szólj, és nyugodtan menj ki a mellékhelyiségbe.

20. Mi történik, ha masszázs alatt hangosan korog a gyomrom, esetleg elalszom és kifolyik a nyálam?
Ezek a masszázs hatására bekövetkező teljesen normális élettani jelenségek.

21. Kell beszélgetnem a masszőrrel?
Masszázs közben a relaxálás, ellazulás a cél, így inkább csak akkor szólj, ha bármi kényelmetlenséged, fájdalmad van, ha túlságosan meleged van, fázol, vagy ha eszedbe jut valami, ami fontos lehet számomra a masszázsoddal kapcsolatban.

22. Most műtöttek, mikor mehetek hozzád masszázsra?
A műtéttől függően 4-6 hét a várakozási idő. Ezt mindenképpen ki kell várni! Célszerű egyeztetned az orvosoddal is!

23. Erotikus masszázst szeretnék, így is tudok hozzád jönni?
Masszázsom soha, semmilyen körülmények között nem tartalmaz erotikus jellegű szolgáltatást. Ilyen megkeresésekre nem válaszolok, illetve az ilyen kérdések teljes letiltással járnak.