Horány

2014-06-21

Napkelte a Dunánál. Napüdvözlet, kávé. Reggelire kőrözött készítése...

Napkelte a Dunánál.
Napüdvözlet, kávé. Reggelire kőrözött készítése. Itt a konyhán most nem csak mi vagyunk, a személyzet kedves és sokat segít nekünk. Csodálják Hemangi főzőtudományát, nekem meg boszorkányos képességeimet. Fülcimpákba tűk kerülnek mndenki megelégedésére.
Ebédre rakott bulgur, karfiolleves, barackos tápiókapuding. Szimatra jó, ízre finom. Mindenki boldog.
Gyömbérteát készítek torokfájásra. Szimatra finom, kóstolás után viszont fintorova kijelentik: mint a veszedelem! Ez olyan csípős, hogy biztos, nem is jó!
De bizony, nagyon is jó, és finom is, és elűzi a náthát!
Délután Bach virágesszenciákat tanulmányozok és Schüssler sókkal készítek innit.
Szamószát sütünk és krémlevessel tálaljuk.
Hemangi beteg és ez nekem nem tetszik. Neki sem tetszik.
Esti bandukolás során ráakadtam zsályára, kamillára és utifűre. Hazahoztam, tea lett belőlük. Segítőink nézegetik, szimatolják, és meglepődve tapasztaljá, hogy finom!
Vittem Hemanginak, de azért én is ittam belőle - mert azt azért úgy illik, ha netán valamit elnéztem volna az esti félhomályban -, ne csak egyikünk kerüljön kórházba reggelre...
Aztán még masszíroztam egy nyakat, mert ha egy nyak fáj, azt meg kell masszíroni.
Napnyugta a gáton.

Vissza a többi blogbejegyzéshez